Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog NOVINKA: Crazy Motors přijíždějí do Agátina světa

NOVINKA: Crazy Motors přijíždějí do Agátina světa

Tipy pro výběr her a hraček 1. 8. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Nažhavte motory, roztočte kola! Do Agátina světa uprostřed horkého léta přijíždí novinka v podobě Crazy Motors! Barevná, bláznivá autíčka s jedinečným řidičem přímo vybízejí k velké zábavě.
Crazy Motors

 

Crazy Motors

Žhavá novinka letošního léta? Jednoznačně barevná, bláznivá autíčka Crazy Motors od oblíbené značky Djeco. V prodeji v Agátině světě od 1. 8. 2023!

Crazy Motors

Představujeme vám onu žhavou N-O-V-I-N-K-U pěkně zblízka. Bláznivá autíčka Crazy Motors jedou k vám. 🚓 Padouši či hrdinové? 🏴‍☠🦸‍♂ Ke komu se přidáte?




Vyberte si to své originální autíčko a užijt si společně s dětmi spoustu zábavy. Nejenže každé autíčko má svého řidiče, ale jsou tak bláznivá, že se s nimi dá vymyslet spoustu bláznivých příběhů. Navíc jsou malá tak akorát do ruky, tudíž s vámi mohou putovat na každý výlet i dovolenou. Měřítko autíček je 1:43. 
 


Chyťte si své taxi... objevte podmořský svět. 🚖⚓ Ale pozor na ostré zuby! 🦈


 
Ulovte si své autíčko z bláznivé řady Crazy Motors a podělte se s námi o fotku ze hry v naší Agátině hravé poradně.
 


👇 Další úžasné tipy z Agátina světa 👇

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.