Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kouzelné vánoce s kouzelnickou sadou Djeco!

Kouzelné vánoce s kouzelnickou sadou Djeco!

Tipy pro výběr her a hraček 1. 12. 2017 1 minuta
Kristýna Křížová
Kouzla a Vánoce patří neodmyslitelně k sobě. Francouzská značka Djeco zavede děti do světa kouzel a triků. Elegantní dřevěná krabička obsahuje kouzelnické triky a návody, jak je provádět. Vše potřebné k vytvoření kouzla se skrývá v této krásné dřevěné krabičce! Přidejte trochu šikovnosti a můžete začít kouzlit.

Dětství je nádherné kouzelné období, bezstarostné, plný smíchu a radosti. Děti v předškolním věku si myslí, že realita má stejné postavení jako svět fantazie. Jejich myšlení je magické. Věří na různé nadřirozené bytosti a kouzla, která jsou součástí jejich života. Je to jejich imaginární svět a nevnímají rozdíl mezi tím, když kouzelník nechá zmizet vybraný předmět, a tím, že stisknutím ovladače odemkne vozidlo a odklopí se zpětná zrcátka. Proto jsou děti tak kouzelné, neboť jejich chování je přirozené.
Více na: https://www.maminka.cz/clanek/chodi-k-vasim-detem-zoubkova-vila-deti-miluji-fantazii-a-imaginaci
Kouzelné sady Mirabile Magus, Malicious Magus a Magicam od oblíbené značky Djeco se mohou pyšnit těmito prvky: 

  • krásný design
  • perfektní provedení obsahu i obalu
  • přijatelná cena
  • bonus: Djeco připravilo speciální webové stránky www.djeco.com/magic, na kterých si můžete kouzla prohlédnout. Každá krabička obsahuje tajný kód a po jeho zadání se spustí instruktážní video (dostupné v angličtině a dalších světových jazycích).
  

 

Kouzelná krabička jako dárek? Proč ne!

Kromě toho, že krabička je dokonalá jako dárkové balení, je třeba i vnímat to, že vytvořit kouzlo vyžaduje určité dovednosti a přináší zároveň možnosti dalšího rozvoje. Provést kouzlo správně a ještě tak, aby "dobře vypadalo", není jednoduchou záležitostí. Vyžaduje zručnost a trpělivost. Nejprve je potřeba triky natrénovat a pak můžete uspořádat kouzelnické představení pro maminky, tatínky, babičky, dědečky nebo ohromit své kamarády. 

Velká část úspěchu kouzelnického umění spočívá v komunikaci s diváky, získání jejich pozornosti i v případě potřeby ji odvést. Děti si při trénování kouzel rozvíjejí komunikační a prezentační dovednosti. Zároveň rozvíjí i jemnou motoriku, protože se musí naučit nenápadně otáčet kartami, schovávat různé předměty atp. Kouzla zkrátka nejsou jednoduchá!

Kouzelné sady jsou vhodné pro děti od 6 do 12 let!

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.