Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kolik radosti jste rozdali?

Kolik radosti jste rozdali?

Agáta pomáhá 17. 1. 2019 2 minuty
Kristýna Křížová
Původně jsme s vaší pomocí chtěli zajistit 8 sad her pro dětská onkologická oddělení. Nakonec jich je více než dvojnásobek: 17 sad, a to nejen pro onkologická oddělení, ale i pro děti nemocné ichtyózou a do dětských domovů. Podívejte se na detailní výsledky projektu Agáta pro Radost dětem.

Projekt Agáta pro Radost dětem v číslech:

1 společný projekt: Agátin svět + výrobci a partneři + zákazníci
12 zapojených partnerů: 10 výrobců her a stavebnic, 1 komunikační agentura, 1 programátorská firma
2315 zákazníků e-shopu zakoupilo charitativní vouchery (v celkové hodnotě 180 506,60 Kč)
237 106,60 Kč je celková hodnota 658 především her stavebnic, které díky darům zákazníkům Agátia světa a jeho partnerů putují do nemocnic a dětských domovů


Společný výsledek: více než 2x překonaný původní cíl:

  • plán: 8 sad her a stavebnic pro dětská onkologická oddělení
  • výsledek: 17 sad pro onkologická oddělení, děti nemocné ichtyózou a dětské domovy + 7 sbírkových kasiček pro další aktivity projektu Radost dětem

Milí zákazníci Agátina světa, máte náš velký dík za svou velkorysost!

Projekt Agáta pomáhá nekončí, Agátin svět bude pomáhat i dál. Máte-li tipy, jaké oblasti či organizace bychom mohli společně na podzim 2019 podpořit, napište nám.
Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.