Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Balíme na prázdniny: Dětský batoh nebo cestovní kufr?

Balíme na prázdniny: Dětský batoh nebo cestovní kufr?

S dětmi do přírody 4. 7. 2023 6 minut
Tereza Kotilová
Konečně jsou tu! Vždy tak dlouho očekávané P-R-Á-Z-D-N-I-N-Y, na které se těší hlavně děti. Kam se letos chystáte vyrazit? Na dalekou cestou k moři nebo dáte přednost poznáváním krás naší republiky? Ať už na prázdniny vyrazíte do dálek nebo jen na pár dní za babičkou a dědou na chatu, vždy je potřeba mít kvalitní a praktické cestovní zavazadlo, do kterého se vám vejde vše potřebné.

Na víkend za babičkou

Chystáte zabalit vaše děti na víkend za babičkou a dědou na chaloupku, nebo vyrážíte na víkendový rodinný pobyt? To by se vám mohl hodit originální dětský textilní kufřík s krásným motivem, do kterého si dítě může samo zabalit své oblíbené hračky, pár kousků oblečení i hygienické pomůcky. Cestovní kufříky jsou vhodné pro děti, které mají rády řád a pořádek. Všechny věci budou totiž vždy přehledně srovnané.

Stejně dobře jako dětský kufřík určitě poslouží i malý dětský batůžek, který přijde vhod, pokud se dítě na svém prázdninovém pobytu chystá i na výlet s kamarády po okolí. Takový dětský batoh pro volný čas by pak měl být lehký a neměly by mu chybět praktické kapsy a důmyslná poutka.

Balíte na víkend úplného prcka, pro kterého je i důležitý poutavý design? V naší nabídce najdete i batůžky pro nejmenší děti od 1 roku, které vypadají jako zvířátko, takže se jistě stanou i věrným parťákem vašeho dítka na každou cestu. S takovým batůžkem se budete na společné balení dokonce těšit.


 

Na dalekou cestu k moři

Čeká vás velké balení na dalekou cestu k moři? I pro vás máme praktické a velice vzhledné řešení všeho druhu. Co takhle si zpříjemnit balení těch nudných hygienických potřeb zábavným cestovním kosmetickým kufříkem se zvířecím motivem? Ať vyberete jakékoliv zvířátko, každé bude na vašich cestách dohlížet na hygienu vašich dětí velkými přátelskými kukadly.

V úplně stejném designu můžete pořídit i dětský cestovní kufr na kolečkách, který se stane skvělým společníkem na každé dovolené.


Dětský cestovní kufr
 

Vzhůru na výpravu do přírody

Dáváte přednost dobrodružství v přírodě a vyrážíte tak na několik dní na výlety s batohem na zádech? Pak se budete spíše poohlížet po kvalitním dětském batohu, který bude správně sedět na zádech, jednoduše se nastaví a bude spolehlivý. I mezi turistickými batohy najdete krásné designy, které zaujmou právě ty nejmenší.

Při balení jakéhokoliv batohu na dobrodružný výlet nikdy nezapomeňte na láhev na pití, ta se bude rozhodně hodit. Věděli jste, že taková nerezová láhev na vodu je vhodná nejen v zimě na teplý čaj, ale že se hodí právě i v létě, kdy vám udrží i v těch největších vedrech vodu krásně studenou?


Co je dále důležité při cestování? Zabavit děti tak, aby neměly prostor pro neplechu a cesta jim rychle utekla. Mrkněte na naše inspirativní video, jak zabavit děti na cestách a vyrazte na prázdniny v klidu a pohodě s myšlenkou, že samotná cesta už je dovolenou. Tak šťastnou cestu a krásné prázdniny.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.