Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Agátino testovací centrum školních batohů

Agátino testovací centrum školních batohů

Festivaly, akce, soutěže 1. 1. 2024
Tereza Kotilová
Školních batohů i školních aktovek je na trhu čím dál více, a tím pádem je i výběr náročnější. My doporučujeme tento výběr nepodcenit a věnovat mu dostatek času, protože tady jde hlavně o vyvíjející se záda vašeho malého dítěte. Přijďte si v rámci Agátina hravého festivalu vyzkoušet na brněnskou prodejnu, který školní batoh bude pro vašeho školáka ten pravý!
V brněnské prodejně si budete moct vyzkoušet nejlepší batohy oblíbených značek z Agátina světaPoradíme vám, jak správně vybrat anatomicky tvarovaný školní batoh i jak školní tašku správně nastavit, aby na školákova záda perfektně sedla a nedeformovala je.
 
Agátino testovací centrum školních batohů

Na prodejně si můžete vyzkoušet také batůžky pro předškoláky osvědčených značek jako český Topgal a Boll, švýcarský Affenzahn, německý Deuter či Vaude. Tyto námi osvědčené značky vynikají vysokou kvalitou zpracování a použitého materiálu. Samozřejmostí jsou ergonomicky tvarovaná záda, prodyšné polstrování a nastavitelné ramenní popruhy.

Agátino testovací centrum školních batohů Agátino testovací centrum školních batohů
 

Na co víc se můžete v rámci festivalu těšit?
Mrkněte se:

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.