Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Získali jsme ocenění Správná hračka! + Hravé novinky pro kluky a holky

Získali jsme ocenění Správná hračka! + Hravé novinky pro kluky a holky

Tipy pro výběr her a hraček 30. 6. 2015 1 minuta
Kristýna Křížová

Prohlédněte si email online ZDE.

Aktivní hračky | Dětská CD, CD- Romy | Dětské knihy | Dřevěné hračky | Knihy pro rodiče a pedagogy Kreativní hračky |  Magnetické hračky  Společenské hry Školní potřeby  


Milí rodiče a prarodiče,
 

s velkou radostí Vám oznamujeme, že hry, které pro Vaše děti dovážíme z Francie a Belgie - Djeco a Smartmax, získaly prestižní ocenění od odborníků "Správná hračka - vybráno odborníky". Kromě toho jsme v poslední době vysbrali spoustu pěkných nových her, stavebnic pro kluky i knížek, které Vám taktéž s chutí představujeme.

I dnes Vám posíláme kupon na slevu 10% (zadejte do objednávky kód ZARI2015, který je platný do 4. 10. 2015 pro objednávky v hodnotě nad 600 Kč). Krásné babí léto Vám přeje

Vaše Agáta

HRY Z AGÁTINA SVĚTA BODUJÍ!

Djeco - Topologix

SmartMax - dráha pro kuličku

SmartMax - Mega kuličková dráha

Didaktická hra pro děti od 4 let. Kde je žába? Kde je pták? Na stromě, nahoře. Úkolem dětí je určit polohu všech pěti zvírat a správně rozmístit žetony do mřížky. Velmi zábavná a poučná hra, která učí děti orientovat se v prostoru.

Vaše cena: 450 Kč

Tato magnetická stavebnice získala českou cenu Čestné uznání Grand Prix 2014! Děti si s touto sadou 37 dílů postaví hřiště z trubek, do kterého spustí kuličku. Mohou si vytvořit také jiné stavby či kuličkové dráhy.

Vaše cena:  1 280 Kč

 

S touto sadou 71 dílků si děti postaví opravdu velkou a propletenou kuličkovou dráhu vč. nájezdové rampy, kterou si kromě kuličky užijí i autíčka. Díky velkému množství dílků lze z této sady postavit mnoho atraktivních staveb..

Vaše cena:  2 750 Kč

 
PRO KLUKY

Robokrab

Věda zářivých fosílií

Robot - experimentální sada

Robotický krab k sestavení, vhodný pro děti zhruba od 8 let. Při detekci okraje jakékoli plochy se krab otočí, aby se vyhnul pádu, a pokračuje jiným směrem.

Vaše cena:  499 Kč

 

Úžasné balení pro malé paleontology obsahuje oblíbené vykopávání svítící dinosauří lebky a žraločích zubů (ze kterých si pak sestavíte náhrdelník) a výrobu repliky fosilií pravěkých zvířat.

Vaše cena:  349 Kč

Vědecká sada, která děti seznámí se základy robotiky. Děti si podle návodu sestaví svého vlastního robota. Ten lze naprogramovat, slouží jako detektor kovů a je možné ho využít k různým zábavným činnostem.

Vaše cena:  818 Kč

VELMI PĚKNÉ TVOŘIVÉ NOVINKY

Výtvarná hra - malování válečkem - zvířátka

Kreativní hra - Pod mořskou hladinou

Ateliér v kufříku - Koníci - pískování

Vtipná výtvarná hra pro nejmenší děti od 3 do 6 let. Tato válečková sada je navržena tak, aby rozvíjela kreativitu již u malých předškoláků a učila děti práci s barvami a ilustrací.

.Vaše cena:  599 Kč

 

Nádherná výtvarná sada s obrázky barevného podmořského dna, se kterou si dívky dotvoří čtyři předlohy pomocí jemných kvalitních fixů a poté si je dozdobí kapičkami perleťové barvy.

Vaše cena:  489 Kč

 

 

Malý umělecký ateliér pískování je schovaný v plechovém kufříku s rukojetí. Obsahuje 6 karet s obrázky roztomilých koníků. Sada je vhodná jako dárek pro tvořivé děti ve věku od 4 do 8 let.

Vaše cena:  479 Kč

 

 

HRY PRO DĚTI OD 8 LET

V kostce! Česká republika

Colt Express

Cardline: Svět zvířat

Procvičte si paměť! V nové hře V kostce! Česká republika si procvičíte paměť a zároveň se dozvíte mnoho zajímavého o svojí vlasti. Tradiční krychle obsahuje 71 ilustrovaných karet o krajích Čech, Moravy a Slezska.

Vaše cena:  359 Kč

 

Zábavná společenská hra pro 2 až 6 hráčů od 10 let z prostředí divokého západu. Můžete naplánovat vlakovou loupež nebo se stát králem pistolníků na Divokém západě. Je třeba využít chyb vašich soupeřů a naplnit si kapsy zlatem.

Vaše cena:  629 Kč

 

Cardline: Svět zvířat je společenská hra v malé praktické plechové krabičce vhodná pro děti zhruba od 7 let. Hráči v ní mají kartičky se zvířaty (110ks) a snaží se určovat, kolik měří, kolik váží či kolika se dožijí let.

Vaše cena:  375 Kč

 

 

NAUČNÉ KNÍŽKY

Kouzelný slabikář

Malý průzkumník - Moje úžasné tělo

Barvy

„Přišel k nám panáček, měl červený fráček, když jsme ho svlíkali, nad ním jsme plakali. Co to je? Cibule!“ Legendární slabikář plný veselých hádanek Jana Vladislava s nádhernými barevnými ilustracemi Zdeňka Seydla.

.Vaše cena:  227 Kč

 

 

Na 16ti stranách se spoustou odklápěcích okének se s dětmi podívejte, jak perfektně funguje lidské tělo. Najdete zde stručné odpovědi na otázky, např. proč vidím a slyším, kam putuje jídlo, které sním, nebo jak jsem přišel na svět?

Vaše cena:  269 Kč

 

 

Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost.

Vaše cena:  178 Kč

 

 

 

Kdo hledá, najde! V divočině

Povíš mi to?

Žirafí máma a jiné příšery

Knížka plná zvířátek pomáhá rozvíjet postřeh a obohacuje slovní zásobu. Je plná všelijakých tvorů, velkých i malých, krotkých i divokých, kteří žijí na severu i na jihu, na souši, ve vodě i ve vzduchu.

.Vaše cena:  135 Kč

 

Tato skutečně bohatě ilustrovaná knížka pomáhá rozvíjet postřeh a obohacuje slovní zásobu. Je plná všelijakých dopravních prostředků a strojů, které najdeme na souši, ve vodě i ve vzduchu.

Vaše cena:  249 Kč

 

Soubor 21 bláznivých pohádek, které rámuje příběh o žirafí a sloní mámě. Hrdiny jsou děti, dospěláci, podivné bytosti i všelijaké obludy. Nádherné ilustrace vytvořila oblíbená Martina Matlovičová (A pak se to stalo, Dokonalá Klára).

Vaše cena:  245 Kč

 

 

ZÁBAVNÉ SEŠITY

CooBoolínské omalovánky

Srandičky pro chytré hlavičky

Kolem světa za 80 tahů

Tvůrčí omalovánky pro větší holky od cca 12 let. Srdíčka i lebky, kola, města, Facebooky, Instagramy, muzika a knížky nebo hrnky s kafem. Všechno, na co si jen vzpomeneš, najdeš v těchhle speciálních kubulínských omalovánkách.

Vaše cena:  89 Kč

 

Myslíte si o sobě, že vám to pálí? Často s tužkou v ruce hloubáte nad záhadnými šiframi, lámete si hlavu nad složitými rébusy či se s chutí pouštíte do luštění zapeklitých křížovek? Hravé luštění pro kluky a holky od 8 let.

Vaše cena:  149 Kč

 

Sní vaše dítě o cestě kolem světa? Zatím ho může poznávat s pastelkami v ruce a hravou formou se dozvídat pozoruhodná fakta o ledové Antarktidě, Austrálii, o afrických pouštích i pralesech Jižní Ameriky.  

Vaše cena:  118 Kč

 

 

Logopedové doporučují: hrajte s dětmi hry 
Asociace klinických logopedů udělila svou záštitu několika vybraným hrám pro děti od 2 do 7 let. Logopedům se při jejich práci osvědčily hry zn. Granna.

Poprvé čtu sám/a 
Jak dál, kdy vaše dítě zná písmenka a má chuť začít číst? Doporučujeme vybrat jednu z knížek z řady První čtení, to nic není nakladatelství Portál. Jednoduché příběhy jsou psané velkými tiskacími písmeny a jsou vhodné i pro děti, které se učí číst tzv. genetickou metodou.

Štěpánka Štrougalová / Juklík: O životě s dětmi a vodou
Štěpánka Štrougalová je jednou z průkopnic dětského plavání u nás. Pro plavání i práci s dětmi má skvělou kvalifikaci: je bývalá závodní plavkyně a maminka 4 dětí. Především je ale obrovskou inspirativní studnicí energie a nápadů, která dokáže zvládnout velkou rodinu i velkou firmu, plnou desítek dalších dětí.

K+L NET, s.r.o.
Eliášova 12
160 00 Praha 6

tel.: 251 561 404
e-mail: info@agatinsvet.cz
skype: agatinsvet
     

Prodejna Praha 2

Italská 12
120 00 Praha 2

tel.: 773 001 343
e-mail:  praha2@agatinsvet.cz

 


Otevírací doba:
po-pá: 9.30 - 18.00

 

Prodejna Praha 4

- vlastní parkovací místo pro zákazníky
Pujmanové 1221
140 00 Praha 4

tel.: 774 378 853
e-mail:  praha4@agatinsvet.cz

 


Otevírací doba: 
po-pá: 9.30 - 18.00
 

     

Prodejna Praha 6

Eliášova 12
160 00 Praha 6

tel.: 731 571 350
e-mail:  praha6@agatinsvet.cz

 


Otevírací doba:
po-pá: 9.30 - 18.00
 

     

Prodejna České Budějovice

Široká 13
370 01 České Budějovice

tel.: 777 435 919
e-mail:  ceske.budejovice@agatinsvet.cz

 


Otevírací doba:
po-pá: 9.30 - 18.00
 

     

Prodejna Liberec

Tovaryšský vrch 2
460 02 Liberec

tel.: 725 521 333
e-mail:  liberec@agatinsvet.cz

 


Otevírací doba:
po-pá: 9.30 - 18.00
 

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.