Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Vánoční tvoření: Jmenovky a přáníčka

Vánoční tvoření: Jmenovky a přáníčka

Tvoření a vyrábění 20. 12. 2023 5 minut
Tereza Kotilová
Co takhle pustit se letos do výroby originálních štítků na vánoční dárky, ať Ježíšek může dárky snáz označit. A když už rozproudíte svou kreativní duši, vytvořte rovnou krásná vánoční přání a potěšte jimi vaše blízké. Víte, co je skvělé? Že do toho všeho můžete zapojit i děti.
Vánoce jsou hlavně o společně stráveném čase. Proto vám přinášíme další tipy na vánoční tvoření. Tentokrát si s námi pojďte vyrobit originální jmenovky na dárky a krásná vánoční přáníčka pro vaše blízké. 
 

Na obě tyto činnosti se vám budou hodit razítka, které najdete v Agátině světě v hojném zastoupení – od vánoční tematiky přes zvířátka až po různé nápisy. Využít také můžete kreativní samolepky, třpytivé fixy, třpytivá kreativní lepidla, pastelky či ozdobné nůžky.


Připravte si pracovní plochu a pojďte na to.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.