Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Představujeme novou francouzskou značku dřevěných hraček: Vilac

Představujeme novou francouzskou značku dřevěných hraček: Vilac

Tipy pro výběr her a hraček 24. 10. 2014 2 minuty
Kristýna Křížová
Firma Vilac patří mezi tradiční francouzské výrobce dřevěných hraček. Stejně jako firma Janod vznikla v kraji Jura - hornatém kraji plném lesů pod Ženevou. Právě díky dostatku dřeva byl odjakživa tento kraj vyhlášený kvalitou svých řemeslníků. V dnešní době si Vilac získává velký zájem umnou kombinací tradičního materiálu, moderního designu a promyšleností typů hraní, pro které jsou dřevěné hračky Vilac určeny.
Úspěch značky Vilac dokládají mnohá ocenění: v r. 2007 obdržela značku "Firma - živé dědictví tradic", v r. 2010 byla jedna její dřevěná hračka vybrána jakožto maskot celého francouzského pavilonu na Světové výstavě (Expo) v Šanghaji a za řadu svých dřevěných hraček získal Grand prix v oblasti hraček či designu.
 

Jaké dřevěné hračky značky Vilac jsme vybrali pro vaše děti?


Nabídka dřevěných hraček značky Vilac nás zaujala několika nádhernými kousky. Pro nejmenší děti je určeno multifunkční dřevěné, krásně barevné auto, které je zabaví a pomůže jim rozvíjet jemnou motoriku a logiku.    



          dřevěné motorické auto                         Dřevěný nasouvací kamion VILAC

Chlapečkům od 2 let je určeno originální dřevěné nákladní auto. Na své korbě může vézt až 6 dalších aut: stačí je nasadit na tyčku. Nejmenší děti si s dřevěným kamionem mohou hrát jednoduše: navlékat dřevěná autíčka a vozit je nebo si hrát jen s malými dřevěnými auty. Větší děti jistě ocení složení flotily aut, neboť se sanitkou, hasičský vozem, autobusem, poštovní vozem a nákladními auty se již dá vymyslet pěkné hraní!

Větší kluci si zamilují dřevěné rozkládací servisní auto. Tato dřevěná hračka v sobě totiž skrývá překvapení: po rozložení nákladní korby totiž získáte pěknou garáž s čerpací stanicí a dvěma autíčky! Dřevěná autíčka mohou najíždět a sjíždět po rozložených stranách kamionu a hrát si i na cestování po městě. A když přijde večer nebo čas vyrazit na prázdniny, malá dřevěná autíčka se schovají do útrob kamionu a trpělivě tam čekají, až si je zase jejich majitel vyndá a bude si s nimi hrát.

Dřevěné rozkládací auto VILAC
 
Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.