Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Pohybovka: Workshop a společné hraní

Pohybovka: Workshop a společné hraní

Festivaly, akce, soutěže 1. 4. 2023
Tereza Kotilová
Přijďte poznat Pohybovku. Projekt, který spojuje kouzlo čteného příběhu a radost z pohybu. Těšit se můžete na workshop i společné hraní.
Pohybovka

Chcete získat informace o projektu Pohybovka, který spojuje kouzlo čteného příběhu a radosti z pohybu? Chcete se zároveň s dětmi společně protáhnout a využít možnost zacvičit si v průběhu festivalu? 

Neváhejte se tedy přihlásit a být součástí workshopu, který povede zkušená fyzioterapeutka a spoluautorka projektu Pohybovka  Kateřina Pokorná alias @fyziokacka_cvicka. Pokud budete mít nějaké konkrétní otázky na téma pohyb a předškolní děti, ráda vám je zodpoví.
 
🤸‍♀️ workshop trvá cca 45 minut a je vhodný pro děti předškolního věku (3-7 let)
🤸‍♂️ workshop i samotné cvičení je pro děti i rodiče, kteří se do cvičení zapojí
🤸‍♀️ workshop bude porobíhat po menších skupinkách

Zaregistrujte se prostřednictvím našeho formuláře na vybraný čas a získejte hodnotné informace ohledně zdravého pohybu vašich dětí a k tomu si užijte hravé cvičení.

Pohybovka
 

Na co víc se můžete v rámci festivalu těšit?
Mrkněte se:

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.