Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Léto s naší ambasadorkou @anshule

Léto s naší ambasadorkou @anshule

Inspirativní rozhovory 4. 8. 2020 2 minuty
Kristýna Křížová
Další tip na léto od naší ambasadorky Aničky. Tuto podnikavou maminku můžete znát na instagramu pod jménem @anshule. Anička Vás bude inspirovat nejen tipy pro děti, ale také zdravým životním stylem. Podívejte se, co pořídila svojí dceři Lillince na léto.



Aničko, v čem byla tato objednávka jiná než ty předchozí? Zaměřila jsi se na letní plány a podle toho přizpůsobila objednávku? Nebo jsi brala hračky univerzální na celý rok?

Hračky jsem vybírala univerzální na celý rok, v oblibě mám ale právě ty, které se dají sbalit sebou na cesty a jsou nejlépe v šikovné menší krabičce. Mám tak jistotu, že ji skvěle zabaví na cestách nebo při čekání na jídlo v restauraci.
 

Jaká je Lillinka dítě? Co ji baví? A co by jsi doporučila maminkám se stejně charismatickým dítětem?

Lilinka je velmi veselé dítě, mám to štěstí, že je moc hodná a rozumná. Miluje knížky a vše co je barevné a dá se prohlížet. Cokoliv se zvířátky má u nás zaručený úspěch. Doporučuji místo pouštění pohádek na tabletech, si s dítětem zahrát nějakou pěknou hru (na e-shopech jich máte nespočet), prohlížet knížky, nejlépe ty, u kterých se dají různě otevírat okénka.

Co plánujete na léto? :) A jaké hračky od nás si určitě vezmete ssebou?

V létě máme naplánované prodloužené víkendy, kdy budeme cestovat po Čechách, ale v autě budeme déle než dvě hodiny, a tak sebou určitě beru hru "Hmatej a najdi", kterou hrajeme na tisíc způsobů. Dále pak přibalím "Puzzle Duo", kde si prohlížíme a jmenujeme zvířátka na kartičkách.


Aničko, doporuč nějaké hračky (nemusí být z této objednávky), které zabaví i tatínky se svými holčičkami.

Pro tatínky a jejich ratolesti doporučuji hru "Chyťte žraloka"


 

Která hračka od nás vás nejvíce ovlivnila/nejvíce bavila?

Jednoznačně výše zmiňovaná "Hmatej a najdi". Baví nás, jak se může zapojit celá rodina a hra se dá hrát jako pexeso, bingo nebo přesně podle pravidel.

A poslední otázka, doporučila bys našim maminkám nějaké hezké místo na výlet?

U nás vedou zvířátka, tudíž všechny Zoo mají úspěch. Nejkrásnější si však myslím, že je ta naše v Liberci.




Děkujeme za spolupráci a krásné léto Vaší rodince.

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.