Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Herna: Malý kuchař

Herna: Malý kuchař

Festivaly, akce, soutěže 1. 1. 2024
Tereza Kotilová
Vzhůru vařit do naší herny, kde na vás čeká kuchyňka Janod a spoustu kuchařských sad, které svou propracovanost zaujmou děti i rodiče.
 Herna: Malý kuchař Herna: Malý kuchař Herna: Malý kuchař

Touží vaše děti pomáhat při vaření? Bojíte se, aby svou zbrklostí něco nerozbily nebo se neporanily? Děti chtějí dělat to, co děláte vy! Nejlepší je proto bezpečně zaměstnat jejich ručičky. Vyzkoušejte např. krájení na prkénku. Děti mohou krájet ovoce, zeleninu, chléb, sýr a mnoho dalších potravin vyrobených ze dřeva. Rozkrájené suroviny dejte dětem do kastrůlku. Určitě je potěší, že mohou míchat ingredience stejně jako vy. 

A co by to bylo za kuchaře, kdyby jim chyběla kuchyňka? Přijďte omrknout kvalitní dřevěné kuchyňky různých rozměrů, barev i designu. Jejich společným znakem je použití kvalitního dřeva při jejich výrobě, které je lakováno zdravotně nezávadnými barvami
 

Herna: Malý kuchař

Na co víc se můžete v rámci festivalu těšit?
Mrkněte se:


Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.