Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog 15:00 Jak vypadá pirát a nepirát? Ilustrátorská dílna

15:00 Jak vypadá pirát a nepirát? Ilustrátorská dílna

Festivaly, akce, soutěže 14. 5. 2019 1 minuta
Kristýna Křížová
Tomáš Chlud, autor kreseb v knize Ukradený poklad, dětem v praxi ukáže, jak vypadá takový pravý pirát a jak zase pirát, který si na něj jen hraje.
Přijďte si užít kreativní dílnu a společné kreslení s Tomášem Chludem, autorem ilustrací v knize Ukradený poklad, která byla vybraná do letošní Zásilky z Knihozemě. Naučí vás kreslit piráty a nepiráty, tj. ty, kteří si na piráty jen hrají, nejen z Ukradeného pokladu. 
Co vás v příběhu o Ukradeném pokladu čeká? Holčička Julie se nemůže dočkat, až se s tátou začtou do nové knížky o pirátech. Když se pak v jejím pokojíčku objeví pirátská truhla se vzácným pokladem, která ale hned druhý den zmizí, vydá se společně s kapitánem pirátů na záchrannou výpravu. Pátrání je zavede až do honosného sídla chamtivého, nevypočitatelného souseda Krysáka. Podaří se jim poklad získat zpět? 



Hledáte další aktivity pro vaše děti? Tady jsou:

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.