Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Nový školní batoh pod stromeček

Nový školní batoh pod stromeček

Tipy pro rodiče školáků 1. 11. 2017 3 minuty
Kristýna Křížová
Česká značka Topgal přichystala pro vaše školáky krásné vánoční překvapení: velmi povedenou kolekci školních batohů, určenou speciálně pro předvánoční období. Můžete tedy vybrat školní batoh jako dárek a být si jisti, že vaše školačka či školák bude skutečně překvapený. Design z této kolekce nebude mít zatím nikdo z jeho třídy.

Svět dětských příběhů pro prvňáčky

Vánoční minikolekce školních batohů Topgal pro prvňáčky i větší školáky vychází z témat, která jsou dětem nejbližší. Chlapečkům - budoucím prvňákům můžete vybrat batoh s motivem dinosaura nebo terénního auta. Motivy jsou zpracované tak, aby v dítěti evokovaly témata a příběhy, do kterých se noří při svém hraní. Batohy jsou lehké (900 - 1200g), a přitom bytelné, takže budou chlapečky dlouho provázet jejich školním světem.

batoh pro prvňáka

školní taška do 1. třídy školní batoh pro kluky 1. třída topgal

Holčičky, které půjdou v lednu k zápisu, mají na výběr hned tři motivy: snový svět koníků, navíc ozdobený vkusným přívěškem, barevný svět kytiček či jemný motiv výšivky. Batohy jsou lehounké (900 g), aby netrpěla záda ani těch nejdrobnějších děvčat. Pro tuto kolekci zvolil Topgal dvoukomorové batohy, v nichž se malé děti lépe orientují lépe než v tříkomorových.

školní batoh pro prvňačku batoh do 1. třídy topgalškolní taška do 1. třídy batohy do školy 1. třída pro holky topgal

Školní batoh jako překvapení pod stromečkem - ano nebo ne? 

Nástup do školy je pro děti velkou událostí a mnoho z nich se na tuto změnu velmi těší. Krásný školní batoh pod stromečkem je tedy dárkem, který jistě zaboduje. Vy jistě oceníte, že školní batohy a aktovky zasíláme bez účtování poštovného.

Nevýhodou překvapení samozřejmě je, že batoh nemůžete dítěti vyzkoušet. Nemusíte se bát, řešení je jednoduché. Pokud batoh do školy, který jste poctivě vybrali se znalostí zájmů i velikosti vašeho dítěte, přesto z jakéhokoliv důvodu nesedne, batoh do 31. 1. 2016 vyměníme. Podmínkou samozřejmě je, že musí mít všechny visačky a cenovky tak, jako v okamžiku zakoupení. Na školní tašky se také vztahuje dvouletá záruka, která tedy bude platná i cca. 1,5 roku po začátku školního roku.

Jak správně vybrat školní batoh do 1. třídy?

Výběr školného batohu je zodpovědný krok. Poradíme vám. Mezi hlavní zásady, kterých byste se měli držet, patří kvalitní anatomické zpracování zad a popruhů (vyztužená záda, široké ramenní popruhy, nastavitelné nahoře i dole), nízká váha i reflexní prvky pro bezpečnost vašeho dítěte při cestách do školy a domů či na kroužky. Nezapomínejte také na praktické vychytávky, které ulehčí vašemu školáčkovi každodenní školní život. Naše 3 + 1 doporučení pro výběr školního batohu vás výběrem provedou.

Kolekce školních batohů Topgal 2016/17

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.