Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kreativní recydílna: Vítáme jaro s Vlaďkou Pečínkovou

Kreativní recydílna: Vítáme jaro s Vlaďkou Pečínkovou

Festivaly, akce, soutěže 1. 1. 2024
Tereza Kotilová
Přijďte si v rámci Agátina hravého festivalu vytvořit své originální recydílo na téma jaro. Recydílnička probíhá pod odborným vedením Vlaďky Pečínkové.
Kreativní recydílna: Vítáme jaro s Vlaďkou Pečínkovou

Říkáte si, co je to recydílna, a co mě tam čeká? Recydílna spočívá v použití materiálů, které by jinak skončily v odpadu. V našem případě jsou to papírové roličky, karton i čtvrtky. A spolu s námi z nich můžete po celý den tvořit jaro. Kreativitě se meze nekladou. Přijďte se podívat a vyzkoušet. Budeme malovat, stříhat i lepit.

Dílnička probíhá celý den a je vhodná jak pro úplně nejmenší děti v doprovodu rodičů, tak i pro děti větší či dospěláky.

Vstup na festival je Z-D-A-R-M-A! Zaplatíte si jen vstupenky na Agátiny hravé dílničky, které chcete s dětmi navštívit.

👉 Zakupte si vstupenky pro vaše děti pohodlně online případně si můžete zakoupit vstupenky i na místě, kde bude možné platit kartou i hotově. 1 vstupenka = 1 dítě = 1 dílnička dle vaší volby na místě.
  
Kreativní recydílna: Vítáme jaro s Vlaďkou Pečínkovou
 

Na co víc se můžete v rámci festivalu těšit?
Mrkněte se:


Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.