Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Herlitz - školní aktovky

Herlitz - školní aktovky

Tipy pro rodiče školáků 18. 6. 2015 2 minuty
Kristýna Křížová
Vybíráte aktovku pro budoucího prvňáčka? Určitě byste svým školákům rádi pořídili takovou aktovku, která jim v první řadě nebude ničit záda, bude lehká a zaručí bezpečnost dětí v silničním provozu. Herlitz vyrábí již déle než 30 let kvalitní a lehké aktovky s hezkými motivy pro kluky i pro holky.

Vzhledem k tomu, že děti nosí aktovku na zádech přibližně 175 dní v roce, je třeba se nad jejím výběrem zamyslet. Dětské kosti a páteř jsou teprve ve vývinu, a proto je dobré vybírat aktovky lehké s komfortní zádovou částí, a tím předcházet pozdějším problémům se zády. 

 5 tipů, na co se zaměřit při výběru aktovky Herlitz:  

 
 

Aktovky Herlitz jsou lehoučké (do 1 kg), takže je ocení i rodiče drobnějších dětí, dobře sedí na zádech jak menším, tak i větším dětem. Vnitřní prostor má dostatečný objem, do aktovky se tak dětem pohodlně vejde vše, co do školy potřebují. Aktovky mají i několik dobře přístupných a velkých kapes na svačiny a další potřebné věci. Aktovky řady Flexi, Motion, Sporti a Midi mají pevné, tvarově stabilní dno, které spolehlivě ochrání školní potřeby před mokrem a zaručí dobrou stabilitu. 

školní aktovka herlitz       školní aktovka herlitz      školní aktovka herlitz

U modelů herlitz Flexi, Motion a Sporti je velkou výhodou hrudní popruh, který se dá nastavit podle výšky dítěte a díky tomu se zajistí optimální rozložení váhy aktovky. U aktovek Herlitz sporti pak můžete hrudní popruh sundat pokud je to potřeba nebo vám nevyhovuje.

Další nespornou výhodou školních aktovek Herlitz jsou reflexní prvky z materiálů značkové kvality, které odrážejí světlo na velkou vzdálenost. Svítící reflexní prvky jsou na aktovkách na přední i postranní ploše, na ramenních popruzích a na uzávěrech. 

  

Jaká je kvalita školních aktovek Herlitz?

Všechny aktovky Herlitz jsou před uvedením na trh podrobeny zátěžovým testům dle německé normy DIN 58124. Aktovky jsou vyrobené z kvalitních polyesterovo/nylonových vláken, která jsou vysoce odolná proti opotřebení a mají spolehlivou impregnaci proti vlhku. Materiály jsou šetrné k životnímu prostředí, bez azobarviv, kadmia, PCP, změkčovadel a barviv způsobujících alergie.

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.