Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Eva Kováčová, podpora prodejen a festivalů

Eva Kováčová, podpora prodejen a festivalů

Inspirativní rozhovory 1. 1. 2018 1 minuta
Kristýna Křížová
Eva dokončuje studia speciální pedagogiky a přitom ji již několik let můžete potkat v našich pražských prodejnách a při vedení tvořivých dílen na našich festivalech. Srdcařka s velkým citem pro děti.

Evo, studuješ speciální pedagogiku a současně jsi již několikátým rokem pevnou součástí týmu Agátina světa. Jak se Ti daří skloubit práci a studium?

Určitě nemusím říkat, že to není nic jednoduchého, nicméně díky časové flexibilitě, kterou mi Agátin svět vždycky nabídl, jsem to zvládala.

Jaké jsou Tvé plány po dokončení studia?

To je hezká otázka. Netuším, kam mě vítr zavane, však to každý z nás zná moc dobře. Ve svých představách bych se chtěla věnovat své profesi. Je totiž bohatá na kontakt s lidmi, což mě vždycky bavilo a těšilo. Nicméně ráda bych, aby mi dveře do Agátina světa zůstaly otevřené.

tvořivé dílny pro děti

Často nám pomáháš na našich festivalech, vedeš s dětmi tvořivé dílny. Jak z hlediska své budoucí profese hodnotíš přístup dětí ke tvoření?

Myslím si, že při tvoření s dětmi je největším problémem nedostatek trpělivosti. Děti aktivita nejdříve zaujme, pak si jí osahají, otestují a pak už se jim tolik nechce dotáhnout ji do konce. V ten moment přikládám společně s jejich rodiči pomocnou ruku k dílu, jinak se snažím, aby děti vždy pracovaly co nejvíce samostatně bez mého zásahu.

 

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.