Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog 11:00 - 15:00: Deskoherní poradna

11:00 - 15:00: Deskoherní poradna

Festivaly, akce, soutěže 3. 4. 2019 1 minuta
Kristýna Křížová
Chtěli byste s dětmi hrát zajímavější hry, než je Člověče, nezlob se nebo Dostihy a sázky, ale nevíte, jak na to? Chcete doporučit vhodné hry na blížící se prázdniny? Přijďte si nechat poradit!
Objevte barvitý svět příběhů, dobrodružství, vítězství i proher, který na vás a vaše děti čeká jen o krůček dál, než je klasické Člověče, nezlob se nebo Dostihy a sázky! Nevíte, jak na to? Připadají vám pravidla společenských her moc složitá a hry zdlouhavé? Právě pro vás jsme na letošní festival připravili poradnu deskových her. Radka Mužíková (v Praze) a Mirka Jandová (v Brně) jsou zapálené hráčky společenských her, které vyzkoušely na svých dětech desítky karetních, strategických i kooperativních her. Na festivalu vám poradí s výběrem vhodné hry podle věku a zálib vašich dětí.


 

Hledáte další aktivity pro vaše děti? Tady jsou:


 
Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.