Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Bigjigs - kvalitní dřevěné hračky

Bigjigs - kvalitní dřevěné hračky

Tipy pro výběr her a hraček 18. 6. 2014 2 minuty
Petra Žáčková
Anglická značka Bigjigs je zaměřená především na výrobu kvalitních dřevěných hraček pro děti. Firmu založili manželé Peter a Lisa v roce 1985. Oba pracovali jako učitelé a jejich cílem bylo vytvořit společnost, která by vyráběla tradiční dřevěné hračky přinášející dětem nejen zábavu, ale i vzdělání. Peter a Lisa zpočátku vyráběli dřevěné puzzle v malém zahradním domku a jezdili je prodávat na trhy. Jejich hračky si získali velkou oblibu a tak postupně rozšiřovali nabídku o další dřevěné hračky, přibyl prodej přes katalog a zasílání poštou. Následoval velkoobchodní prodej a firma Bigjigs se stala jedním z předních výrobců dřevěných hraček ve Velké Británii.
Dnes Bigjigs dodává hračky do více než 35 zemí po celém světě.  Firma Bigjigs na výrobu svých hraček využívá dřevo z trvale udržitelných přírodních zdrojů, více než 90% obalů je z recyklovaného materiálu. Bigjigs zůstává stále rodinným podnikem, má velké sklady v jihovýchodní Anglii pro svou širokou zákaznickou základnu. Hračky Bigjigs se vyrábějí  jak v Anglii tak i ve východní Evropě a v jihovýchodní Asii.  

Bigjigs - Dopravní dvouúrovňová vláčkodráha 130 dílů         dřevěná farma bigjigs  dřevěné bedýnky se zdravými potravinami                   


V Agátině světě máte možnost vybírat z nabídky Bigjigs dřevěných vláčkodráh a dřevěných autodráh, které lze vzájemně propojovat. Bigjigs je jeden z nejprodávanějších železničních systémů na světě. Rozsah je obrovský, přes koleje, vláčky, dřevěné vlakové soupravy, vlaková nádraží, dřevěné železniční mosty a další příslušenství. Vláčkodráha Bigjigs je kompatibilní s ostatními dřevěnými vláčkodráhami na našem trhu.


vláčkodráhy bigjigs    bigjigs dřevěné nádraží       železniční přejezd bigjigs



vláčkodráhy Bigjigs          


Značka Bigjigs je také držitelem mnoha ocenění. Hračky Bigjigs jsou velmi kvalitní a jejich cílem je přinášet do každého dětského pokoje nejen zábavu a vzdělání, ale také umožnit dětem bezpečně objevovat svět kolem sebe.  Pro děti jsou hračky Bigjigs zdrojem inspirace a poznání a pomáhají jim tak ve zdravém vývoji.
Internetový obchod
Sdílet
Petra Žáčková Petra je další z týmu Agátina světa, který vám rád poradí v kamenné prodejně na Praze 6. Jako máma dvou chlapců dobře ví, které stavebnice, vláčkodráhy a společenské hry zaručeně pobaví.