Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Agátin hravý festival 2022: Olomouc a Plzeň

Agátin hravý festival 2022: Olomouc a Plzeň

Festivaly, akce, soutěže 23. 10. 2022 2 minuty
Tereza Kotilová
Halóóó, naši milí rodičové, tady Agáta a Matěj. Je tady opět Agátin hravý festival 2022 tentokrát v podzimním módu, kdy objedeme dvě další krásná česká města a pozdravíme se s našimi kamarády. Vyrážíme znovu za vámi, tentokrát směr Olomouc a Plzeň. Už za pár dní naskakujeme do festivalového auťáku, a těšíme se, až se potkáme s každým z vás!

Agátin hravý festival : Olomouc a Plzeň

👉 Olomouc 6. 10. 2022

Naší první podzimní zastávkou v rámci Agátina hravého festivalu 2022 bude krásné moravské město. Už 6. 10. se uvidíme v Olomouci. Pro naše setkání jsme vybrali příjemné a velice originální místo – Vlastivědné muzeum, nám. Republiky 5.

👉 Plzeň 1. 11. 2022

Na naší druhou podzimní zastávku v rámci Agátina hravého festivalu 2022 se vydáme na západ. 1. 11. se potkáme v Plzni. Pro naše setkání jsme vybrali zajímavé místo – Depo2015, Presslova 14.

Agátin hravý festival 2022

Na co se můžete těšit?

Můžete se těšit na hromadu zábavy v režii Agátina světa. Navíc společně s dětmi budete moct okouknout i vyzkoušet spoustu kreativních her a hraček, které s sebou vezeme a na místě si je zakoupit s příjemnou 10% slevou.

Složení hraček bude uzpůsobeno věku přihlášených dětí, ale určitě se můžete těšit na různé stavebnice, oblíbené kuličkodráhy, motorické, logické i deskové hry pro všechny zastoupené věkové kategorie.

A co nesmí na obou festivalech chybět? Naše novinka v sortimentu a žhavý hit letošních Vánoc – okouzlující panenky Pomea. Přijďte a zaručujeme vám, že se budete vy i vaše děti bavit!

Vstup na obě akce je ZDARMA.

Agátin hravý festival 2022

Dejte nám vědět, že dorazíte

Zaujal vás Agátin hravý festival a chcete se zúčastnit? Přihlaste se nám na Instagramu, Facebooku nebo nám dejte vědět na e-mail festival@agatinsvet.cz. Napište nám, ve kterém městě se potkáme a nezapomeňte uvést počet i věk dětí kvůli chystané skladbě hraček.

Budeme se na vás těšit!
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.