Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Zveme na křest nového CD Píp skupiny BomBarďák!

Zveme na křest nového CD Píp skupiny BomBarďák!

Festivaly, akce, soutěže 18. 6. 2018 1 minuta
Kristýna Křížová
Čtvrté album BomBarďáka se nám líbí asi ze všech nejvíc. Skvělí muzikanti, Jiří Jelínek, Michal Dalecký a Filip Nebřenský, navíc podpořeni Milanem Caisem z Tatabojs, se skutečně rozmáchli doširoka. Punkově přiznávají, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. A tak se s tímto CD rozhodně nudit nebudete.

Písničky kluka BomBarďáka

Jste-li z Brna, přijďte 6. 12. do Café Práh, jste-li z Prahy, přijďte 8. 12. do Minoru. A nebo buďte doma v teple a objednejte si CD Píp u nás. Co vás na něm čeká? Rozpustilé písničky různých stylů s odvážnými texty. Jak říkají autoři: "Máte špatnou náladu? Zlobí vás zima? Štve vás vedro? Rozčiluje vás všechno? Chtělo by se vám z plna hrdla zařvat něco neslušného? Tak k tomu je ideální nová deska nejen pro děti. Poslechněte si ji NAHLAS a ona vám vypípá všechny špatné myšlenky a místo nich dodá dobrou náladu."

Malá ochutnávka z tohoto CD:

Kapela tak navazuje svá předchozí CD, která si získala velkou oblibu u dětí i rodčů:

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.