Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Logopedie JINAK: 6.díl Staňte se její součástí

Logopedie JINAK: 6.díl Staňte se její součástí

Rozvíjíme předškoláky 16. 12. 2019 1 minuta
Kateřina Hrubešová
Většina rozhovorů končí vzkazem k čtenářům, rodičům, a i tento rozhovor tak bezpochyby zakončíme. Klinická logopedka a máma Zuzana říká: " Staňte se součástí logopedie vašich dětí, jen tak může být úspěšná!".

Povídání o životě, o sladění mateřství s profesní kariérou, o cestě za vlastním sebepoznáním a realizací v rovnováze se Zuzanou Blažkovou, klinickou logopedkou a autorkou blogů Logopedie JINAK a Máma logopedka.


Zuzko, náš rozhovor je u konce, kdybys měla rodičům děti poradit jedinou věc, jaká by to byla?

Odtrhněte oči od obrazovek a vyrazte společně ven. Pokud se na logopedii chystáte, nebo na ni už docházíte, tak nečekejte za dveřmi. Staňte se její součástí, jen tak může být úspěšná. My terapeuti jsme tady od toho, abychom vám ukázali, jak logopedii nechat být součástí vašeho běžného dne. Pokud pracujeme s řečí, jako takovou (slovní zásoba, větná stavba, gramatika, jazykový cit, pragmatika...), pak máme já & rodič & dítě společnou cestu i několik let. Klíčové je odhodlání a důvěra ve mě - terapeuta. Kde je vůle, tam je i cesta.

 

Internetový obchod
Sdílet
Kateřina Hrubešová Kateřina se stará o Facebookovou stránku Agátina světa, je také autorkou mnoha článků na Agátině blogu. Zkoumá vlastnosti našich hraček do nejmenšího detailu. O své poznatky se dělí v pravidelných článcích, které jsou součástí našich newsletterů.