Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog LiteARTura pro děti v DBK - Praha 4

LiteARTura pro děti v DBK - Praha 4

Festivaly, akce, soutěže 16. 3. 2015 1 minuta
Kristýna Křížová
Pokud jste si oblíbili umělecky laděné knížky pro děti z naší nabídky a máte to blízko do DBK v Praze 4, můžete si v březnu přijít spolu s dětmi užít několik příjemných odpolední se čtením ukázek z vybraných krásných knížek a se zajímavými výtvarnými dílnami. Setkat se zde můžete s knížkami o Jůlince z veselé či jedlé zahrádky nebo s obrazovým průvodcem uměním pro děti Proč obrazy nepotřebují názvy. Děti i dospělí si mohou také vyzkoušet tvoření pod vedením zkušených tvůrců.
Knižní festival pro děti

Obchodní centrum DBK u metra Budějovická připravilo na měsíc březen pět lákavých odpoledních setkání s knížkami a tvořením. Vezměte děti a přijďte se podívat za spisovateli a výtvarníky, kteří s Vámi budou sdílet svou tvorbu!

So  7. 3. 
/ 14.00 - Loterie Poznej svět: výtvarně poznávací dílna pro děti i dospělé ilustrátorky Evy Volfové, navazující na cestopisné knihy pro děti vydávané nakladatelstvím Baobab.

Miroslav Šašek: To je New York Šašek: To je Pas¨říž Šašek: Londýn


So 14. 3. / 14.00 - Švédské pohádky s Lenkou Jasanskou: výtvarná dílna pro děti od pěti let, ukázku z knížky přečte herec Saša Rašilov.

Čt 19. 3. / 16.00 - Proč obrazy nepotřebují názvy: beseda s autory hravé obrarzové knihy o moderním umění, Ondřejem Horákem a Jiřím Frantou

Út 24. 3. / 16.00 - Nebojte se klasiky: beseda s režisérem a hudebníkem Janem Jiráněm, který přibližuje dětem svět klasické hudby a opery

Proč obrazy nepotřebují názvy  Jůlinka z veselé zahrádky

So 28. 3. / 14.00 - Jůlinka z jedlé zahrádky a Jůlinka z veselé zahrádky: velikonoční workshop pro děti a rodiče pod vedením Evy Václavkové Víznerové, ukázky z knížek přečte herec Oldřich Vízner.

Vstup na doprovodný program je zdarma. Besedy s autory proběhnou v 1. patře v kavárně Gaviota, workshopy pro děti v -1. patře v DBK Gastro.

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.