Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kreativní sada: Folie

Kreativní sada: Folie

Tvoření a vyrábění 7. 10. 2020 2 minúty
Další díl ze série tvoření. Tentokrát Vašim dětem zůstanou čisté ručičky. Budeme tvořit se třpytivými foliemi. Technikou Vás provede naše ambasadorka a učitelka @veselachaloupka.
Značka Djeco je tvůrcem této techniky, kdy děti tvoří obrázek pomocí třpytivých fólií. Tyto sady mají úžasné výsledky...všechny obrázky budou vypadat krásně! Máte doma kluky, které nebaví malovat? Vyzkoušejte kreativní hry s fóliemi! :)

Naše @veselachaloupka nám ukáže vyrábění třpytivých obrázků prostřednictvím fotek. 



Obsah sady je plnohodnotný. Proto si je můžete vzít klidně na cesty. :) Nepotřebujete nic navíc. V každém balení najdete 4 obrázky, špachtli na přenesení fólie na obrázek a spoustu barevných fólií.



Tato sada robotů je určena pro kluky od 7 let. Děti si za pomoci lesklých různobarevných fólií postupně vyrobí 4 obrázky robotů. Každý obrázek je rozdělen na jednotlivé plochy. Na jaký kus obrázku dát kterou fólii Vám pomůžou rozpoznat očíslovaná pole. 



V pořadí, jaké vám ukáže návod, odkrýváte z obrázku krycí fólii, pod kterou je samolepící plocha. Na tuto odkrytou část přitisknete třpytivou folii a pomocí špachtle ji přitlačíte.



Vzniknou vám tak hezké obrázky, kterými můžete vyzdobit například pokojíček. A jak můžete vidět, tyto sady nejsou jen pro holky! I když motivy víl u nás najdete také. 



Krásné tvoření!