Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Vikingské hlavolamy ke stažení zdarma!

Vikingské hlavolamy ke stažení zdarma!

Stáhněte si zdarma 22. 9. 2015 1 minuta
Kristýna Křížová
Připravili jsme pro vaše děti několik logických úkolů s atraktivními motivy Vikingů, které si můžete stáhnout a vytisknout (lze i na černobílé tiskárně). Až bude potřeba děti na chvíli zabavit, nabídněte jim příležitost potrápit si hlavičky... (vhodné pro předškoláky a mladší školáky).

Tyto krásně ilustrované karty s logickými úkoly pro vaše děti připravil Martin Šojdr, autor vizuální stránky Agátina světa. My jsme je vyzkoušeli na velmi příjemné akci Podzimní hrátky 2015 s podtitulem Dračí doupě aneb Putování s Vikingy.

Vikingské logické úkoly k stažení:

Logický úkol pro předškoláky a malé školáky Logický úkol pro předškoláky a malé školáky Logický úkol pro předškoláky a malé školáky Logický úkol pro předškoláky a malé školáky

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.