Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Letní inspirace podle Gabči alá @gigi95.gabus

Letní inspirace podle Gabči alá @gigi95.gabus

Inspirativní rozhovory 5. 8. 2020 2 minuty
Gabča je naší ambasadorskou stálicí. A koho jiného bychom se měli ptát na tipy ze světa hraček než maminky, která má naše hračky přečtené více, než kdokoli jiný.

Gabča vystupuje pod instagramovým profilem @gigi95.gabus a vdechuje na instagramový svět lidskost a autentičnost rodinného života. Také si občas přijdete unavená nebo vám stonají děti? Nejste v tom sama! Obrovské pochopení a srdečnost naleznete na @gigi95.gabus nebo youtubovém profilu. Zamilujete si jí stejně jako my. 

Gabčo, jak trávíte s rodinkou toto léto ?

Letošní léto jsme trávili víceméně doma a každý den na koupališti. Natálka je vodní živel po mně, takže i když nebylo úplně teplo, vůbec nám to nevadilo. Podnikli jsme i nějaké výlety a teď se chystáme na dovolenou v ČR.

Protože tě sledujeme na instagramu tak víme, že jezdíte na výlety. Vozíte sebou hračky? Případně které bys doporučila na dlouhé cesty autem?

U nás jsou oblíbené snad všechny hračky. Ale Natálka od svých dvou let miluje Albi tužku, ta u nás jede každý den už skoro rok a to opravdu nepřeháním. A co ji hodně baví jsou smartmax stavebnice, od kuličkové dráhy, přes totem až po zvířátka.




Máš doma miminko, jaké hračky bys nám doporučila pro naše nejmenší zákazníky? :)

Pro miminka vřele doporučuji látkové knížky od značky Lilliputiens. Je skvělé, že se dají bez problému oprat a našeho Šimonka hodně baví.


Jaká je Vaše oblíbená letní aktivita s dětmi když není zrovna hezky?

Když není hezky, tak to vždy vyhrají nějaké kreativní činnosti. Natálka miluje něco tvořit, máme spoustu sad na malování, teď jsem objednala hravou modelínu, což dostane v září na narozeniny a věřím, že bude mít největší úspěch.


Doporučila bys nám nějakou kreativní sadu pro tvořivé děti?

Jak jsem zmínila výše, určitě doporučuji hravou modelínu, je to skvělá startovací sada se spoustou tvořítek apod.


Gabčo, jak by vypadala tvá vysněná dovolená s dětmi? :)

Jako první mě napadla vysněná dovolená bez dětí 😂 Ale já říkám, že je jedno kde jsme, hlavně když jsme spolu. Já mám hodně ráda Česko a českou krajinu, takže věřím, že za jejich dětství projedeme celou ČR. Teď se chystáme do Adršpachu a věřím, že to bude skvělé. 


Prozradíš nám oblíbené místo, kam se s rodinou vracíte každé léto?

My každé léto jezdíme na ty stejné výlety v našem okolí. ZOO Hodonín, Kovozoo Staré město a Dinopark Vyškov, tyhle 3 si nenecháme ujít žádné léto.




Děkujeme za rozhovor a spolupráci.