Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Obrázky z prstových barev - liška, veverka, pampeliška

Obrázky z prstových barev - liška, veverka, pampeliška

Stáhněte si zdarma 26. 6. 2014 1 minuta
Kristýna Křížová
Všimli jste si, jak děti - nejen ty nejmenší, ale třeba i školáci - rády pracují rukama? Jak je dotyk pro ně zajímavý a důležitý? Zkuste si společně vytvořit prstovými barvami krásné obrázky do svého domova. Nebojte se, je to až neuvěřitelně jednoduché. Kromě těch nejběžnějších domácích potřeb budete potřebovat již jen kvalitní prstové barvy (v našem případě doporučujeme prstové barvy Djeco) a předlohu, kterou si od nás můžete stáhnout a vytisknout.
Všechny prstové barvy, které najdete v nabídce Agátina světa, jsou samozřejmě zdravotně nezávadné a vhodné již pro nejmenší umělce. Pokud již s prstovými barvami máte zkušenosti a chcete si s dětmi užít hraní s barvami, vytiskněte si náš návod se šablonkami. Ke stažení je zde. Najdete v něm jednoduchý postup na krásné obrázky lišky, veverky či pampelišky.

Obrázky z prstových barev originálně vyzdobí vás domov Obrázek z prstových barev Kreslení prstovými barvami

Užijte si s dětmi rej barev a fantazie!
Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.