Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Grimm's: Duhově barevné, extra velké a fantasticky kreativní hračky

Grimm's: Duhově barevné, extra velké a fantasticky kreativní hračky

Tipy pro výběr her a hraček 15. 9. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Představujeme vám rodinnou firmu Grimm's, která zásobí trh dětských hraček fantasticky kreativními kousky. Všechny jejich hračky jsou zábavně barevné a ekologické. Pojďte se společně s námi podívat blíže na tuto značku.

Německá rodinná firma Grimm´s

Německá rodinná firma Grimm's

Duhově barevné, neobyčejně velké a fantasticky kreativní jsou hračky a stavebnice od německé rodinné firmy Grimm's, která vyrábí přírodní, vysoce kvalitní a bezpečné dřevěné hračky pro děti. Všechny jejich kousky se vyznačují svým naprosto ojedinělým designem, barevným provedením a také svým ekologickým přístupem k výrobě samotné. Hračky nejsou lakované, ale jsou ošetřené nezávadnými a šetrnými materiály jako je olej a vosk. Výhodou tohoto ošetření je i to, že při stavění všelijakých výplodů dětské fantazie jednotlivé díly nekloužou.

Při vývoji a tvorbě produktů se tato německá firma navíc řídí principy Waldorfského a Montessori vzdělávání. Proto se tyto hračky také perfektně hodí do výbavy mateřských školek s tímto zaměřením.
 
 

Duhové skládačky a stavebnice

Mezi nejoblíbenější kousky firmy Grimm's patří dozajista barevná duha. Jde o několik barevných oblouků, které můžete různě skládat na sebe či vedle sebe a tvořit tak zajímavé obrazce i kuličkodráhy. Jednotlivé díly lze použít jako tunel pro vláčkodráhu, plot pro zvířátka, domeček pro plyšáky či jako kolébka pro malé panenky a postavičky. Využití je opravdu mnoho a třeba s dětmi objevíte něco překvapivého, co z těchto barevných oblouků vytvořit. Do začátku se mrkněte na pár tipů na hraní s duhou ve videu.


Barevná duha Grimm´s

Co nesmí chybět v žádné domácnosti s dítětem? Dřevěná stavebnice! Tak i tu má firma Grimm's ve své nabídce. Díky různým tvarům mohou děti z jednotlivých dílků postavit různě členité stavby jednoduchého i náročnějšího rázu. Díky nelakovanému povrchu na sobě kostky moc hezky drží.

Barevná dřevěná stavebnice Grimm´s

Kdo by neznal kónickou stohovací věž, pomocí níž se i ty nejmenší děti učí poznávat velikostní rozdíly a barvy. Při stohování děti procvičují zručnost a jemnou motoriku. Věž od Grimm's se pyšní svoji neskutečnou výškou, která dosahuje až 21 cm a skládá se z 10 koleček. Což si troufáme říct je opravdu velká porce zábavy pro všechny děti od cca 1 roku.


 

Dřevěné motorické hračky pro nejmenší

Firma Grimm's myslí i na naše nejmenší a v jejich nabídce mimo jiné najdete motorické hračky k procvičování prvního úchopu, které jsou vhodné pro děti od narození.


Rodinná společnost Grimm's má opravdu široké portfolio. To, co pro tuto chvíli najdete na našem e-shopu rozhodně není vše. Pravidelně naskladňujeme novinky v sortimentu. Sledujte nás, protože tohle bude velké a barevné!
 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.