Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Hry pro rozvoj postřehu, paměti a logiky pro děti od 5 let

Hry pro rozvoj postřehu, paměti a logiky pro děti od 5 let

Tipy pro výběr her a hraček 27. 8. 2014 2 minuty
Kristýna Křížová
Agáta vám přináší výběr nejlepších her pro předškoláky, které je zabaví a potrénují jejich logické myšlení, postřeh i paměť. Výhodou těchto dětských her je i jejich praktické balení, vhodné na cesty. Až si vaše děti tyto postřehové hry osvojí, určitě je rádi naučí i své kamarády.


Naše tipy na hry pro rozvoj postřehu, paměti a logiky pro děti děti od 5 let:

UNO kartySardinkyŠkoličkaDárkové pexeso


Uno karty: Karetní hra pro celou rodinu. Ať už prší nebo hřeje sluníčko, všude, kde máte UNO karty s sebou, tam se baví celá rodina! Můžete hrát ve dvojici nebo dokonce v týmech! UNO hra je rychlá, napínavá a zábavná pro všechny.


Sardinky: Akční hra rozvíjející postřeh a paměť. Každá konzerva obsahuje různé sardinky: elegantní dámy či fešácké džentlmany, plavce a plavkyně atp. Najdete mezi svými kartami ty, které byly v konzervě? Hra se hraje na několik kol. V každém kole se otočí jedna karta s konzervou sardinek. Hráči se na ni chvíli dívají a snaží se zapamatovat si, které sardinky v konzervě byly. 

Školička: Hra obsahuje 16 listů se 176 obrázky předmětů, mezi nimiž děti hledají souvislosti. Každý list je zaměřen na určitou oblast dětského světa. Hra rozšiřuje vědomosti, vyžaduje postřeh, nutí děti všímat se vztahů mezi předměty, porovnávat je podle určitých vlastností a přiřazovat odpovídající předměty k sobě, bez nutnosti umět číst.

Dárkové pexeso: Hra má formu karetní hry. Hráči se snaží správně přiřadit karty s balíčkem, číslem balíčku a dárkem, který by v něm měl být obsažen. Svižná a veselá hra, která potěší všechny děti, co se již v lednu nemohou dočkat dalších vánoc!

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.