Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Herna: Svět panenek Pomea

Herna: Svět panenek Pomea

Festivaly, akce, soutěže 1. 1. 2024
Tereza Kotilová
Poznejte kouzelné panenky Pomea od naší i vaší oblíbené značky Djeco, které vypadají opravdu realisticky a vaše děti je budou milovat. Pojďte se s panenkami seznámit blíže a věřte, že okamžitě propadnete jejich kouzlu i vy.
Kolekce miminek Pomea je pestrá a nabízí miminka, která mají různou barvu očí, ale i barvu pleti. Záleží jen na volbě vašeho dítka, zda by chtělo raději panenku s modrýma či hnědýma očima nebo třeba miminko s hnědou pletí. Ano! Mezi miminky Djeco Pomea najdete i černouška či černošku. Zda to bude holka nebo kluk to už je zcela na vás a vašem dítku. 

Herna pro holky i kluky

Kromě miminek v této herně můžete vidět veškeré příslušenství, které k panenkám Pomea prodáváme - od oblečků, přes nosítka, kočárky, vaničky, kolébky až po věšáky a jídelní stoličky.

Pomea panenky
 

Na co víc se můžete v rámci festivalu těšit?
Mrkněte se:


Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.